concert: KANE Live on the Beach in Strand Scheveningen op VRIJDAG 30 AUGUSTUS 2024

  • Kane
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • Kane
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
VR.
30 AUG
KANE LIVE ON THE BEACH 20:00 uur Strand Scheveningen, Scheveningen
2024
Hoofdprogramma Kane
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets KANE Live on the Beach in Strand Scheveningen
Tickets KANE Live on the Beach:
Weet waar je koopt!
vr 30 aug
Strand Scheveningen, Scheveningen
€ 67,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 30 augustus zal de band KANE een groots concert geven op het strand van Scheveningen. Het markeert precies 25 jaar sinds de band voor het eerst op dit strand optrad. KANE Live on the Beach zal plaatsvinden op het Noorderstrand bij het Havenhoofd.

Scheveningen heeft altijd een speciale plaats gehad in de harten van zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen. Ze woonden er lange tijd en het was daar dat ze hun Kane-avontuur begonnen. Met hun passie voor muziek, de zee en het strand organiseerden ze in 1999 hun allereerste eigen festival voor de deur van strandtent Mecca, die destijds in handen was van Dinand Woesthoff. Deze zomer keren ze terug naar de plek waar het vuur van Kane begon te branden, om hun fans een onvergetelijke avond op het strand te bezorgen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Strand Scheveningen in Scheveningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Strand Scheveningen in Scheveningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat KANE Live on the Beach in Strand Scheveningen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kane

Foto Kane te Paaspop Schijndel 2010 Foto Kane te Parkpop 2002 Foto's Foto Kane te Kane - 21/11 - Effenaar Foto Kane te Indian Summer Foto Kane te Kane - 20/3 - Rodahal Foto Kane te Bevrijdingsfestival Flevoland 2009
 
Bekijk alle 140 foto's van Kane

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws