concert: Up The Irons in Gigant op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2024

VR.
08 NOV
UP THE IRONS Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Up The Irons
Toegang €20

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Up The Irons is de grootste Iron Maiden tributeband van Nederland. De band benadert Iron Maiden tot in perfectie, met een show boordevol energie, decor en uiteraard Eddie. De tot op de noot nauwkeurig uitgevoerde nummers in combinatie met het enthousiasme van de vijf bandleden, staan garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits komen voorbij, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia en festivals als Graspop en 013 al aan werden gedaan. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, België en Italië.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Up The Irons in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals