concert: Massada in Gigant op VRIJDAG 03 MEI 2024

  • Massada
    Pinkpop Classic 2012
  • Massada
    Pinkpop Classic 2012
VR.
03 MEI
MASSADA Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Massada
Toegang €27

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlands-Molukse band Massada komt terug naar Apeldoorn! De Latin/ percussion rockband heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekscene. Massada is sinds de jaren ’70 bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland. Massada is pionier op het gebied van gebruik van een uitgebreid percussie instrumentarium binnen een band. Door hun spectaculaire optredens op o.a. Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië bouwde de band een flinke livereputatie op, en die maken ze nog steeds waar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Massada in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Massada

Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory Foto Massada te Massada - 15/12 - Q-factory
 
Bekijk alle 13 foto's van Massada

Gerelateerde concerten