event: Soul! Power! Live in De Pul op ZATERDAG 25 MEI 2024

ZA.
25 MEI
SOUL! POWER! LIVE 20:30 uur De Pul, Uden
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Soul! Power! Live in De Pul
Tickets Soul! Power! Live:
Weet waar je koopt!
za 25 mei
De Pul, Uden
€ 14,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Jaren geleden vonden er in De Pul legendarische avonden plaats die in het teken stonden van Soul- en Funk Muziek. Deze avonden stonden bekend onder de naam Black Night. Aangezien er tegenwoordig weinig aandacht is voor dit genre muziek is het de hoogste tijd om deze avonden opnieuw leven in te blazen, ditmaal onder een frisse nieuwe naam; Soul! Power! Live!

Udenaar en organisator van het eerste uur DJ Funk Pres draait deze avond de beste soul, funk, hip-hop, reggae en R&B. Het geheel zal omlijst worden door een te gekke liveband onder leiding van de Udense U-Gene Die kan je kennen van de eerste Black Night en bij o.a. Urban Dance Squad, Anouk, Candy Dulfer, Kraak & Smaak en de Time Bandits speelde. Zijn vrienden uit de muziekscene waren meteen geïnteresseerd om mee te werken aan dit project. De leden van de liveband komen uit bands als Total Touch, dEUS en George Clinton. Verwacht een avond waarbij je niet stil kan staan en de volgende dag spierpijn zal hebben van het dansen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Pul in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Soul! Power! Live in De Pul plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]