concert: Jesse Ahern in De Pul op WOENSDAG 22 MEI 2024

  • Jesse Ahern
    Dropkick Murphys - 17/07 - 013
    © Eva Bakker
  • Jesse Ahern
    Dropkick Murphys - 17/07 - 013
    © Eva Bakker
WO.
22 MEI
JESSE AHERN 19:00 uur De Pul, Uden
2024
Hoofdprogramma Jesse Ahern
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jesse Ahern in De Pul
Tickets Jesse Ahern:
Weet waar je koopt!
wo 22 mei
De Pul, Uden
€ 13,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Rock Roots Rebel, zo luidt het laatste album van Jesse Ahern. Deze woorden omschrijven de getatoeëerde 'working class' man eigenlijk ook het beste. Gewapend met zijn Gretsch-gitaar en houthakkersblouse tourde Ahern de afgelopen jaren met onder andere Dropkick Murphy's, Rancid en Frank Turner. Met zijn ruige stem en hart van goud raakt hij iedereen met zijn teksten, en lukt het hem elke keer weer opnieuw een publiek goed warm te krijgen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Pul in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jesse Ahern in De Pul plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jesse Ahern

Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 17/07 - 013 Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 01/02 - Ziggo Dome Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 01/02 - Ziggo Dome Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 17/07 - 013 Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 17/07 - 013 Foto Jesse Ahern te Dropkick Murphys - 01/02 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 6 foto's van Jesse Ahern

Gerelateerd nieuws