concert: Fiddler's Green in Het Bolwerk op DONDERDAG 21 NOVEMBER 2024

  • Fiddler's Green
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Fiddler's Green
    Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
DO.
21 NOV
FIDDLER'S GREEN 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma Fiddler's Green
Toegang VVK € 22/ Deur € 25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Maak je klaar voor een wilde avond vol feestelijke speed folk van Fiddler’s Green.
In hun thuisland speelt dit zestal al meer dan drie decennia zo’n beetje elk festival plat en hebben ze inmiddels de reputatie verworven als één van de beste live-acts van het moment. Met traditionele instrumenten als fiddle, accordion en bodhrán, naast rockende gitaren en drums, weten ze elk concert om te toveren tot een grote, dampende Ierse pub, waar alle problemen van de dag verdwijnen in vele pints Guinness en Jameson shots. In Nederland heeft Fiddler’s Green in vele zalen gespeeld en ook op festivals als Pinkpop, Zwarte Cross en Lowlands is het een graag geziene band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fiddler's Green in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fiddler's Green

Foto Fiddler's Green te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Fiddler's Green te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016 Foto Fiddler's Green te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Fiddler's Green te Appelpop 2016
 
Bekijk alle 16 foto's van Fiddler's Green

Gerelateerd nieuws