concert: Bertus Borgers in Cantine Theater op ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

ZA.
14 SEP
BERTUS BORGERS 20:00 uur Cantine Theater, Budel-Dorplein
2024
Hoofdprogramma Bertus Borgers
Toegang VVK 13,50 ex servicekosten
ADD 16,00

EXTRA INFORMATIE

Al sinds eind jaren zestig is Bertus Borgers een zeer gewaardeerd muzikant, zanger en songwriter in de Eindhovense undergroundscene. Hij kreeg bekendheid als bandleider van o.a. Mr. Albert Show en Sweet dʼBuster en deelde o.a. met Herman Brood, Golden Earring en Raymond van het Groenewoud het podium als gastmuzikant. Een van zijn bekendste nummers is Still Believe waarmee Herman Brood een hit scoorde.

Bertus kan niet stil zitten en heeft inmiddels weer een nieuwe band, Brabant Funk. Met deze band gaat hij de theaters in en op een aantal plekken speelt hij een try-out van deze theatershow. Bertus brengt hierin een aantal nieuwe nummers met zijn akoestische band en vertelt tussendoor anekdotes uit zijn rijke muzikale leven.
In Brabant Funk wordt Bertus Borgers begeleid door een akoestische line-up met zijn broer Ruud op gitaar en de neefjes Bertho en Maurice Christian George op cajon en bas.

Deuren open 20:00
Aanvang concert 20:30

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cantine Theater in Budel-Dorplein. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cantine Theater in Budel-Dorplein? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bertus Borgers in Cantine Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]