concert: Glenn Hughes - Celebrating the 50th anniversary of Burn in Openluchttheater Valkenburg op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • Glenn Hughes
    Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
    © Frans LaHaye
  • Glenn Hughes
    Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
    © Frans LaHaye
VR.
17 MEI
GLENN HUGHES - CELEBRATING THE 50TH ANNIVERSARY OF BURN 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg, Valkenburg
2024
Hoofdprogramma Glenn Hughes
Toegang € 36,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Glenn Hughes, de legendarische voormalige bassist en zanger van DEEP PURPLE, met de veelzeggende bijnaam "Voice Of Rock", komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Openluchttheater Valkenburg.

Glenn Hughes werd in de vroege jaren 70 bekend met de bands Trapeze en Deep Purple.
Toen hij Deep Purple verliet maakte Hughes een soloplaat, Play me out, met daarop een mengeling van funk, jazz, soul en popmuziek. Vervolgens werkte hij oa met grootheden als
Gary Moore, The KLF, Black Sabbath en Tony Iommi, Pat Thrall, John Norum, Joe Satriani en richtte hij Black Country Communion op, een supergroep met Jason Bonham, Joe Bonamassa en Derek Sherinian. Momenteel werkt hij met deze laatste band aan een nieuw album dat in 2024 moet verschijnen.
Maar eerst viert Glenn Hughes en zijn band het legendarische Deep Purple album Burn op de flanken van de Valkenburgse Cauberg in ’s lands oudste openluchttheater.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Glenn Hughes - Celebrating the 50th anniversary of Burn in Openluchttheater Valkenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Glenn Hughes

Foto Glenn Hughes te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Glenn Hughes te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Glenn Hughes te Bospop 2006 Foto Glenn Hughes te Bospop 2006 Foto Glenn Hughes te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Glenn Hughes te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Glenn Hughes

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws