concert: Sophie van Hasselt in Cinetol op DINSDAG 14 MEI 2024

  • Sophie van Hasselt
    Popronde Nijmegen 2022
    © Irwan Notosoetarso
DI.
14 MEI
SOPHIE VAN HASSELT 20:00 uur Cinetol, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Sophie van Hasselt
Voorprogramma Oliver Aron
Toegang 11 euro

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Nederlandse indie-pop singer/songwriter Sophie van Hasselt opent haar deuren naar een wereld vol dagdromen. Van gelaagde vocalen die klinken als innerlijke gesprekken tot stuiterende baslijnen en folky gitaren. Sophie maakt gebruik van haar DIY-ethiek en het aspect van "reality shifting" om ons eraan te herinneren dat het leven is zoals je het jezelf voorstelt. Sophie haalt haar inspiratie uit artiesten als Lily Allen, Cat Power en Billie Marten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cinetol in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cinetol in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sophie van Hasselt in Cinetol plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sophie van Hasselt, Oliver Aron

Foto Sophie van Hasselt te Popronde Nijmegen 2022 Foto Sophie van Hasselt te Popronde Nijmegen 2022 Foto Sophie van Hasselt te Popronde Nijmegen 2022 Foto Sophie van Hasselt te Popronde Nijmegen 2022 Foto Sophie van Hasselt te Popronde Nijmegen 2022
 
Bekijk alle 5 foto's van Sophie van Hasselt

Gerelateerd nieuws