concert: AC/DC UK in Het Bolwerk op ZONDAG 08 DECEMBER 2024

ZO.
08 DEC
AC/DC UK 15:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma AC/DC UK
Voorprogramma Magnetica
Toegang VVK € 22/ Deur € 25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na meer dan 10 jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oeuvre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort. Een show van AC/DC UK staat garant voor een knallende show waarbij het dak eraf gaat, of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op dinsdag 19 maart 2024 19:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AC/DC UK in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws