concert: The Roots in Paradiso op MAANDAG 29 JULI 2024

  • The Roots
    John Legend - 29/11 - Heineken Music Hall
    © Luuk Denekamp
  • The Roots
    Lowlands 2011 - dag 3
    © Marcel Poelstra
MA.
29 JUL
THE ROOTS Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma The Roots
Concert uitverkocht
The Roots in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 29 jul
The Roots
Paradiso, Amsterdam
€ 64,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor The Roots aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

The Roots heeft zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijke en gerespecteerde hiphopacts in de industrie, bekend om hun instrumentale mix van hiphop, jazz en neosoul. De band ontstond in 1987 toen rapper Black Thought en drummer Questlove vrienden werden op hun middelbare school in Philadelphia. Ze begonnen samen op te treden en al snel ontmoetten ze bassist Hub en rapper Malik B. Na het behalen van landelijk succes, besloot de band in 1993 om hun eerste album op te nemen.

In de daaropvolgende jaren groeiden The Roots naar zeven leden en brachten ze nog negen studioalbums en twee EP's uit. Met hun discografie wonnen ze vier Grammy's en werden ze twaalf keer genomineerd. Daarnaast zijn ze momenteel de vaste huisband van de Amerikaanse 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon en organiseren ze jaarlijks hun eigen muziekfestival 'The Roots Picnic'.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Roots in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Roots

Foto The Roots te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto The Roots te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto The Roots te Lowlands 2011 - dag 3 Foto The Roots te NN North Sea Jazz 2018 - vrijdag Foto The Roots te The Roots - 2/8 - Paradiso Foto The Roots te Pohoda Festival 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 56 foto's van The Roots

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen