concert: Mystery in Hedon op ZONDAG 17 NOVEMBER 2024

  • Mystery
    Midsummer Prog 2022
    © Nico Reinders
  • Mystery
    Midsummer Prog 2022
    © Nico Reinders
ZO.
17 NOV
MYSTERY Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Mystery
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mystery in Hedon
Tickets Mystery:
Weet waar je koopt!
zo 17 nov
Hedon, Zwolle
€ 28,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Mystery (vaak gestileerd als MYSTERY) is een Canadese rockband die werd opgericht in 1986 door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band bracht hun gelijknamige debuut-EP uit in 1992 met Raymond en Gary Savoie als leadzangers, gevolgd door hun eerste album "Theatre of the Mind" in 1996 en vervolgens "Destiny?" in 1998, beide met Gary als leadzanger. In 2007 bracht de band hun derde album "Beneath the Veil of Winter's Face" uit met zanger Benoît David, die nog twee studioalbums met de band zou opnemen: "One Among the Living" in 2010 en "The World is a Game" in 2012. In 2015 bracht de band hun zesde album en het eerste met de huidige zanger Jean Pageau, "Delusion Rain", uit, en bracht op 14 juli 2018 hun zevende album "Lies and Butterflies" uit.De huidige bezetting van Mystery bestaat uit Michel St-Père, bassist François Fournier, gitarist Sylvain Moineau, drummer Jean-Sébastien Goyette, zanger Jean Pageau en toetsenist Antoine Michaud.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mystery in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mystery

Foto Mystery te Midsummer Prog 2022 Foto Mystery te Midsummer Prog 2022 Foto Mystery te Midsummer Prog 2022 Foto Mystery te Midsummer Prog 2022 Foto Mystery te Midsummer Prog 2022 Foto Mystery te Midsummer Prog 2022
 
Bekijk alle 6 foto's van Mystery

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws