concert: Kans in EKKO op ZATERDAG 15 JUNI 2024

ZA.
15 JUN
KANS 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Kans
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kans in EKKO
Tickets Kans:
Weet waar je koopt!
za 15 jun
EKKO, Utrecht
€ 21,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Geduld hebben loont, dat bewijst de carrière van kans. Na jaren in de Nederlandse muziekindustrie achter de schermen gelopen te hebben, o.a. als integraal onderdeel van de successen van Jonna Fraser, werkte Randall Felter in relatieve stilte aan zijn masterplan en herintroduceerde zichzelf in 2021 als kans aan het grote publiek. Soms gevoelig, soms onverbiddelijk en altijd met een randje Amsterdamse bluf – in zijn muziek schetst kans een bijna dystopisch beeld van liefde in een digitaal tijdperk. Emotie, drank en ego in een licht schizofrene blender waaruit een soms hopeloos, soms onvergeeflijk en soms pijnlijk accuraat wereldbeeld vloeit.
De basis ligt in R&B en hiphop, maar naast een emotionele, is een kans-album ook een muzikale rollercoaster. Van invloeden uit elektronische muziek en trap tot songs met afrobeats-invloeden en muzikale odes aan Suriname: in elke track lijkt hij iets nieuws te proberen. En dat met succes.Na in 2022 grotere zalen als Melkweg OZ en Annabel uitverkocht te hebben zoeken hij en zijn band met deze tour de intimiteit op. Op 15 juni is EKKO aan de beurt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kans in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten