concert: Phosphorescent in TivoliVredenburg op ZONDAG 25 AUGUSTUS 2024

  • Phosphorescent
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
ZO.
25 AUG
PHOSPHORESCENT Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Phosphorescent
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Phosphorescent in TivoliVredenburg
Tickets Phosphorescent:
Weet waar je koopt!
zo 25 aug
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 27,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Phosphorescent (echte naam: Matthew Houck) heeft in zijn carrière van ruim 20 jaar een fraaie catalogus opgebouwd met indiefolk en americana waarbij de melancholie nooit ver weg is. Na de coronatijd had hij – net als vele collega’s – wat tijd nodig om zijn groove terug te vinden, bij Phosphorescent lukte dat door het coveralbum The Full Moon Project (2022). Inmiddels staat er een plaat met nieuw eigen werk op de stapel: Revelator, verschijningsdatum 5 april 2024. De titeltrack is al uit en is volgens Houck misschien wel het beste nummer dat hij ooit heeft geschreven!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Phosphorescent in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Phosphorescent

Foto Phosphorescent te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Phosphorescent te Crossing Border 2013 Foto Phosphorescent te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Phosphorescent te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Phosphorescent te Crossing Border 2013 Foto Phosphorescent te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni
 
Bekijk alle 8 foto's van Phosphorescent

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws