concert: Waylon in Mezz op VRIJDAG 07 JUNI 2024

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
VR.
07 JUN
WAYLON Jupiler Zaal, 19:30 uur Mezz, Breda
2024
Hoofdprogramma Waylon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Waylon in Mezz
Tickets Waylon:
Weet waar je koopt!
vr 07 jun
Mezz, Breda
€ 36,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Waylon komt dit jaar met een langverwachte tour langs de podia van Nederland. Hij wil zijn muzikale verleden met zijn fans delen. Zijn grootste hits zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar het is hem toch gelukt!

Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat je hem er met moeite weer vanaf krijgt. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Dit wordt Waylon's ‘snoepwinkel’ tour, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd heeft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Mezz in Breda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon in Mezz plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - 23/10 - Effenaar Foto Waylon te Waylon - 15/06 - TivoliVredenburg Foto Waylon te Waylon - 3/4 - Mezz Foto Waylon te Muziekfeest Van Het Jaar 2023 - 08/12 - Ziggo Dome Foto Waylon te Waylon - 24/03 - Metropool Foto Waylon te Waylon - 31/03 - Luxor Live
 
Bekijk alle 357 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws