concert: Rumours Atl: A Fleetwood Mac Tribute in Boerderij op WOENSDAG 29 MEI 2024

WO.
29 MEI
RUMOURS ATL: A FLEETWOOD MAC TRIBUTE CreativeColors Zaal, 19:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2024
Hoofdprogramma Rumours ATL
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rumours Atl: A Fleetwood Mac Tribute in Boerderij
Tickets Rumours Atl: A Fleetwood Mac Tribute:
Weet waar je koopt!
wo 29 mei
Boerderij, Zoetermeer
€ 30,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Rumours ATL veroverde zeven jaar geleden de VS met hun fantastische vertolkingen van Fleetwood Mac nummers en staat inmiddels wereldwijd bekend als de beste Fleetwood Mac tribute band.

Geen parodie maar een authentieke reproductie van live Fleetwood Mac shows waarin elk detail klopt. De band uit Atlanta, die ook bekend staat als Rumours ATL, weet als geen ander de energie uit de hoogtijdagen te vangen van de band die verantwoordelijk was voor monsterhits als Everywhere, Go Your Own Way en Dreams. Verwacht een avond met heerlijk samensmeltende harmonieën, indrukwekkende precizie en een energieke live show. Do you believe in miracles and the ways of magic? Rumours ATL does.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Boerderij in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Boerderij in Zoetermeer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rumours Atl: A Fleetwood Mac Tribute in Boerderij plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten