concert: Airbag (NO) in Boerderij op ZATERDAG 02 NOVEMBER 2024

ZA.
02 NOV
AIRBAG (NO) CreativeColors Zaal, 19:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2024
Hoofdprogramma Airbag (NO)
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Airbag (NO) in Boerderij
Tickets Airbag (NO):
Weet waar je koopt!
za 02 nov
Boerderij, Zoetermeer
€ 30,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Airbag is met hun bombastische arrangementen met ambient soundscapes niet meer weg te denken uit de prog rockscene. Deze zomer verschijnt hun zesde album The Century of the Self en daarmee gaan zij op tournee!

De Noorse band timmert al een tijdje aan de weg. Ze maakten succesvolle albums, verzorgden het support voor Marillion en deelden het podium met prominente namen in de prog waaronder Yes, Saga, Anathema en The Pineapple Thief. Ook waren zij al een paar keer te gast op de unieke Cruise to the Edge. Naast gitarist Bjørn Riis, wiens spel vaak vergeleken wordt met dat van David Gilmour, bestaat de band uit Asle Tostrup (vocals) en Henrik Bergan Fossum (drums).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Boerderij in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Boerderij in Zoetermeer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Airbag (NO) in Boerderij plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]