concert: Gino Vannelli in Vorstin op VRIJDAG 10 MEI 2024

VR.
10 MEI
GINO VANNELLI Kleine zaal, 19:30 uur Vorstin, Hilversum
2024
Hoofdprogramma Gino Vannelli
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gino Vannelli in Vorstin
Tickets Gino Vannelli:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
Vorstin, Hilversum
€ 47,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op 10 mei is De Vorstin het podium zijn voor de legendarische Gino Vannelli! Dit icoon in de popmuziek staat bekend om zijn verbluffende liveoptredens, waarbij hij een bruisende mix van genres zoals pop en jazz ten gehore brengt. Zijn muzikale reis begon in Montreal, waar hij als veertienjarige zijn passie voor jazz en drummen ontdekte en later samen met zijn broer de Motown-beïnvloede band Jacksonville 5 vormde. Met een eclectische smaak voor muziek, van jazz tot klassieke composities, bracht hij bij RCA Records en A&M Records succesvolle albums uit, waaronder "Brother to Brother" in 1978.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorstin in Hilversum. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorstin in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gino Vannelli in Vorstin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws