concert: VOF De Kunst in Vorstin op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • VOF De Kunst
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn
ZA.
11 MEI
VOF DE KUNST Kleine zaal, 21:00 uur Vorstin, Hilversum
2024
Hoofdprogramma VOF De Kunst
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets VOF De Kunst in Vorstin
Tickets VOF De Kunst:
Weet waar je koopt!
za 11 mei
Vorstin, Hilversum
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

VOF de Kunst is opgericht in augustus 1983. Meteen in dat jaar stond de band binnen 4 weken op nummer 1 in de hitlijsten met ‘Suzanne.’ ‘Suzanne’ bleek een internationale hit te zijn, waardoor VOF de Kunst in 1984 en 1985 maandenlang als The Art Company door bijna alle Europese landen reisde. Wereldwijd werden vijf miljoen exemplaren van ‘Suzanne’ verkocht, en artiesten zoals Ricky Martin en Paul Shaffer (van David Letterman) namen covers van VOF de Kunst op.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorstin in Hilversum. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorstin in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat VOF De Kunst in Vorstin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van VOF De Kunst

Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017 Foto VOF De Kunst te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van VOF De Kunst

Gerelateerd nieuws