concert: Sonido Gallo Negro in Vorstin op DONDERDAG 20 JUNI 2024

DO.
20 JUN
SONIDO GALLO NEGRO Kleine zaal, 20:00 uur Vorstin, Hilversum
2024
Hoofdprogramma Sonido Gallo Negro
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sonido Gallo Negro in Vorstin
Tickets Sonido Gallo Negro:
Weet waar je koopt!
do 20 jun
Vorstin, Hilversum
€ 23,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sonido Gallo Negro is een band uit Mexico-Stad die teruggaat naar de wortels van psychedelische tropische muziek met gitaren, excentrieke orgels, analoge synthesizers en bijvoorbeeld theremin. Ze mengen exotische zeldzaamheid en esoterisme die je perceptie zullen veranderen en je dwingen om te dansen tot je uitgeput bent. Voeg daar visuele hypnotica aan toe en live optredens van Dr. Alderete.

Sinds 2010 hebben ze meerdere tours gemaakt door Europa en Amerika, 20 landen bezocht en meer dan 50 steden. Vijf studioalbums later zijn ze een van de meest erkende bands van Mexico-Stad geworden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorstin in Hilversum. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorstin in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sonido Gallo Negro in Vorstin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]