concert: Fresku in TivoliVredenburg op ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
ZA.
12 OKT
FRESKU Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Fresku
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fresku in TivoliVredenburg
Tickets Fresku:
Weet waar je koopt!
za 12 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 21,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Fresku is sinds 2008 een van de household names van de Nederlandse rapscene. Dat werd hij door onderhuidse gevoelens te bespreken; van zichzelf, van de mensen om hem heen, van de maatschappij. Hij steekt zijn angsten, twijfels en te geven liefde niet onder stoelen of banken. Hij hield Hilversum een spiegel voor én liet van zich horen in fasen van polarisatie. Maar al die stappen bleken kleine stappen van een groot proces; het leren. Het leven. Het leren leven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fresku in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Fresku te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto Fresku te Summer Square 2013 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Lowlands 2012 - dag 2
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws