concert: Abdullah Ibrahim in TivoliVredenburg op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

ZA.
21 SEP
ABDULLAH IBRAHIM Hertz, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Abdullah Ibrahim
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Abdullah Ibrahim in TivoliVredenburg
Tickets Abdullah Ibrahim:
Weet waar je koopt!
za 21 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 40,34 - 45,34

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

“Bach, Beethoven, we have better!” Aldus Nelson Mandela na een optreden van Abdullah Ibrahim. Kwetsbaar, innovatief en bijzonder: de jazzpianist brengt zijn muziek nog op 89(!) jarige leeftijd naar TivoliVredenburg. Tijdens dit soloconcert speelt hij onder meer werk van zijn net verschenen dubbelalbum ‘3’. Ibrahim’s composities vormden jarenlang het onofficiële volkslied in de strijd tegen de strenge apartheid, en sindsdien heeft zijn muziek vele generaties over de hele wereld mogen roeren en inspireren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Abdullah Ibrahim in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]