concert: The Legends We've Lost - Live At Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op DONDERDAG 19 SEPTEMBER 2024

DO.
19 SEP
THE LEGENDS WE'VE LOST - LIVE AT AMSTERDAMSE BOS 18:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Legends We've Lost - Live At Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets The Legends We've Lost - Live At Amsterdamse Bos:
Weet waar je koopt!
do 19 sep
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen

EXTRA INFORMATIE

The Legends We’ve Lost geven op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september een groots muzikaal eerbetoon aan de artiesten die ons ontvielen. Een nieuwe show met het beste van de afgelopen jaren aangevuld met nieuwe, verrassende songs en medleys. Oftewel, een ruim twee uur durende non-stop show met de beste dansvloerkrakers, discoklassiekers en popjuwelen!

De publiekslieveling van de afgelopen jaren begon hun hommage aan o.a. David Bowie, George Michael en Prince (allen in 2016 overleden) en daar kwamen later de hits van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston bij. En nu krijgt op veler verzoek Freddie Mercury (Queen) een plek, maar ook de hits van Donna Summer en natuurlijk Tina Turner, met hier en daar natuurlijk een kleine verrassing.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Legends We've Lost - Live At Amsterdamse Bos in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]