concert: New Model Army in Melkweg op ZONDAG 15 DECEMBER 2024

  • New Model Army
    W-festival 2019
    © René Obdeijn
  • New Model Army
    New Model Army - 13/12 - Melkweg
    © Andrea Roell
ZO.
15 DEC
NEW MODEL ARMY Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma New Model Army
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets New Model Army in Melkweg
Tickets New Model Army:
Weet waar je koopt!
zo 15 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 31,05

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Britse band New Model Army doet al vier decennia waar ze goed in zijn: politiek geladen poëtische nummers schrijven die geworteld zijn in folk, punk, rock en metal. Hierbij heeft de band, vernoemd naar het gelijknamige revolutionaire leger van Oliver Cromwell, wereldwijd een enorme cultstatus weten op te bouwen. Ze zijn enorm invloedrijk geweest in postpunk, folkrock, political-rock, goth, metal en allerlei muzikale subculturen, maar ze hebben standvastig geweigerd zichzelf tot een van deze genre-hokjes te conformeren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat New Model Army in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van New Model Army

Foto New Model Army te New Model Army - 13/12 - Melkweg Foto New Model Army te W-festival 2019 Foto New Model Army te W-festival 2019 Foto New Model Army te New Model Army - 13/12 - Melkweg Foto New Model Army te Wave Gotik Treffen 2019 Foto New Model Army te Wave Gotik Treffen 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van New Model Army

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws