concert: Draconian in Metropool Enschede op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2024

  • Draconian
    FemME 2015
    © Jarka van der Velden
VR.
08 NOV
DRACONIAN Saxion Zaal, 20:00 uur Metropool Enschede, Enschede
2024
Hoofdprogramma Draconian
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Draconian in Metropool Enschede
Tickets Draconian:
Weet waar je koopt!
vr 08 nov
Metropool Enschede, Enschede
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse Gothic Doom Master Draconian kan in één adem worden genoemd met andere Doom-georiënteerde metal leiders als Candlemass, Paradise Lost, Katatonia en My Dying Bride. In meer dan 30 jaar is het geluid van Draconian altijd trouw gebleven aan zijn oorsprong. In het bijzonder de krachtige vocale grommen van Anders Jacobsson, een van de meest kenmerkende en unieke eigenschappen van de band, samen met de melodieuze en sfeervolle vrouwelijke stem van Lisa Johansson. De band heeft tot nu toe zeven studioalbums afgeleverd, waarmee ze je onmiddellijk overtuigen met Beauty and the Beast-achtige vocale contrasten, opvallende accenten en dreigende stemmingen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Metropool Enschede in Enschede. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Metropool Enschede in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Draconian in Metropool Enschede plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Draconian

Foto Draconian te FemME 2015 Foto Draconian te FemME 2015 Foto Draconian te FemME 2015 Foto Draconian te FemME 2015 Foto Draconian te FemME 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van Draconian

Gerelateerde concerten