concert: Yung Dada in Bitterzoet op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Yung Dada
    Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Yung Dada
    Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
18 MEI
YUNG DADA 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Yung Dada
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yung Dada in Bitterzoet
Tickets Yung Dada:
Weet waar je koopt!
za 18 mei
Bitterzoet, Amsterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Yung Dada, is muzikant, producer en performer. Hij maakte zijn intrede als Drummakid in 2016. Het multitalent genoot van succes vanwege zijn drum-, producerende en uitvoerende vaardigheden. Hij dropte ook zijn eerste project 'Newk!d!nclass’. Hiermee maakte hij zijn intrede als trap artiest. Na twee jaar solo shows te hebben gedaan en de openingsact te zijn geweest voor vele artiesten zoals Twenty One Pilots, TYPHOON, voelde hij de behoefte om een stapje terug te doen. Dit zodat hij zichzelf opnieuw kon uitvinden en om terug te gaan naar zijn roots. Toen hij afrobeat zag opkomen, realiseerde hij zich dat dit de volgende logische stap was. Dit was het begin van Yung Dada. Hij bracht de single ‘Mi Amor’ uit in 2020 en deze werd lovend ontvangen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Bitterzoet in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Bitterzoet in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yung Dada in Bitterzoet plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Yung Dada

Foto Yung Dada te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Yung Dada te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Yung Dada te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Yung Dada te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Yung Dada te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Yung Dada

Gerelateerde festivals