concert: Ocean Alley in Paradiso op VRIJDAG 06 SEPTEMBER 2024

VR.
06 SEP
OCEAN ALLEY Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Ocean Alley
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ocean Alley in Paradiso
Tickets Ocean Alley:
Weet waar je koopt!
vr 06 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 30,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dat Australiërs fijne muziek kunnen afleveren is algemeen bekend, en Ocean Alley is de volgende in de rij die dat komt bevestigen. De zeskoppige band wint steeds meer terrein met hun aanstekelijke, relaxte melodieën en psychedelische surfrock. Op vrijdag 6 september staan ze op het podium van Paradiso.

De band kende voor het eerst enorm succes met het onweerstaanbaar pakkende, met funk doordrenkte nummer "Confidence" uit 2018. Inmiddels hebben ze een toegewijde aanhang zowel thuis als in het buitenland en versterken hiermee hun positie als een van de meest geliefde en invloedrijke bands van Australië.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ocean Alley in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan