concert: Iceage in EKKO op WOENSDAG 22 MEI 2024

  • Iceage
    Iceage - 11/09 - Rotown
    © Anja de Bruijn
  • Iceage
    Iceage - 11/09 - Rotown
    © Anja de Bruijn
WO.
22 MEI
ICEAGE 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Iceage
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Iceage in EKKO
Tickets Iceage:
Weet waar je koopt!
wo 22 mei
EKKO, Utrecht
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Al ruim een decennium behoort de Deense groep Iceage tot de meest spraak- en smaakmakende gitaarbands ter wereld. De formatie debuteerde met minimalistische punk, maar maakte daarna keer op keer een evolutie door, langs theatrale rock, melodramatische americana en Britpop vol bravoure. Die vernieuwingsdrift had vooralsnog vijf volstrekt eigenzinnige platen tot gevolg, waartussen geen misstap te bekennen valt. Blikvanger van de band is nog altijd de enigmatische Elias Bender Rønnenfelt, het engeltje en duiveltje op je schouder tegelijk, en een heuse reïncarnatie van Nick Cave in zijn Birthday Party-jaren. Onder zijn bezielende leiding verkeert Iceage onverminderd in de bloei van zijn leven, en vormt de band tegelijkertijd een inspiratiebron voor zijn tijdgenoten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Iceage in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Iceage

Foto Iceage te Sziget 2022 - Maandag Foto Iceage te Sziget 2022 - Maandag Foto Iceage te Sziget 2022 - Maandag Foto Iceage te Best Kept Secret 2022 - vrijdag Foto Iceage te Loose Ends 2019 Foto Iceage te Loose Ends 2019
 
Bekijk alle 22 foto's van Iceage

Gerelateerd nieuws