concert: John Wright Celebration in Noorderkerk op ZONDAG 13 OKTOBER 2024

ZO.
13 OKT
JOHN WRIGHT CELEBRATION 15:00 uur Noorderkerk, Sneek (door: Het Bolwerk )
2024
Toegang VVK € 24/ Deur € 27

EXTRA INFORMATIE

Vorig jaar stonden we, vijftien jaar na dato, stil bij deze gebeurtenis met een memorial concert. Dit jaar vieren we John’s muziek met een aantal van zijn muzikale vrienden.
Allan Taylor is een van de laatste reizende troubadours die de sociale en artistieke revolutie uit de jaren zestig heeft doorstaan en een carrière heeft gebouwd als singer-songwriter. Allan deelde regelmatig het podium met John Wright. Dit jaar komt hij voor een laatste keer naar Nederland, waaronder naar Sneek.
Kenny Speirs is al vijfentwintig jaar een bekende naam in het nationale en internationale folkcircuit sinds de John Wright Band begin jaren negentig op het toneel verscheen. Vanuit zijn geliefde thuisland Schotland stuwde de band Kenny van pubs en clubs in zijn omgeving naar enkele van de grootste festivalpodia in het Verenigd Koninkrijk en Europa.
Joe Topping en Joe Wright zijn twee bandleden uit de latere jaren van John’s band. Net als vorig jaar komen ze graag naar Sneek voor deze viering.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Noorderkerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Noorderkerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat John Wright Celebration in Noorderkerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]