concert: Dog Eat Dog in Poppodium Volt op VRIJDAG 24 MEI 2024

  • Dog Eat Dog
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders
  • Senser
    Senser - 14/3 - Nieuwe Nor
    © Joost Doensen
VR.
24 MEI
DOG EAT DOG 20:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2024
Hoofdprogramma Dog Eat Dog
Voorprogramma Senser
Toegang 25 euro

EXTRA INFORMATIE

Maar in de jaren 90 zal er een vloedgolf van groepen ontstaan: Urban Dance Squad, Rage Against the Machine, Limp Bizkit, Downset,…Dog Eat Dog met wie we al hebben samengewerkt, zullen er met deze saxofoon een vleugje aan toevoegen. Ze zullen in België maar ook in Frankrijk en Nederland zijn voor 4 dates met de Engelse groep Senser, die al bijna 10 jaar niet meer is teruggekeerd naar het oude continent, met hun rap en electro fusion.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Poppodium Volt in Sittard. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Poppodium Volt in Sittard? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dog Eat Dog in Poppodium Volt plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dog Eat Dog, Senser

Foto Dog Eat Dog te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Dog Eat Dog te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto Dog Eat Dog te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto Dog Eat Dog te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto Dog Eat Dog te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto Dog Eat Dog te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 29 foto's van Dog Eat Dog
Bekijk alle 9 foto's van Senser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws