concert: Genesis Project in Parkvilla op VRIJDAG 07 JUNI 2024

VR.
07 JUN
GENESIS PROJECT 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2024
Hoofdprogramma Genesis Project
Voorprogramma Mangrove
Toegang E 20,-

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 7 juni verzorgen de formatie Mangrove en de (tribute)band Genesis Project een dubbelconcert vol met symfonische rock in Parkvilla Theater. Zowel Mangrove (2011, 2016, 2018 en 2022 ) als Genesis Project (2019) waren al eerder te zien/horen bij Serious Music Alphen en staan garant voor optredens van hoge kwaliteit!
Mangrove en The Genesis Project hebben niet alleen qua sound, maar qua bezetting de nodige raakvlakken. Ebert Zwart is bekend van The Genesis Project, maar sinds kort de nieuwe toetsenman van Mangrove. En Mangrove-zanger/gitarist Roland van der Horst is inmiddels ook een bekend gezicht bij The Genesis Project!

Kortom: een mooie, lange avond met heerlijke vertrouwde en nieuwe symfonische rock in het sfeervolle Parkvilla theater! Kaarten 20 euro. Aanvang 20.30 uur.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Parkvilla in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Genesis Project in Parkvilla plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals