concert: Andre Hazes Jr. in TivoliVredenburg op WOENSDAG 06 NOVEMBER 2024

  • Andre Hazes Jr.
    538 Koningsdag 2018
    © Eva Ruiten
  • Andre Hazes Jr.
    André Hazes Jr. - 14/10 - Ahoy
    © Charles Batenburg
WO.
06 NOV
ANDRE HAZES JR. Ronda, 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Andre Hazes Jr.
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Andre Hazes Jr. in TivoliVredenburg
Tickets Andre Hazes Jr.:
Weet waar je koopt!
wo 06 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 47,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens een try-out in Zoetermeer voor zijn show in Ahoy merkte André hoeveel meer interactie er was met het publiek in een clubzaal. Het bleek een echte eye-opener: “Juist dat intieme voelde goed: het ging opeens niet alleen meer om de zang, maar ook om de verhalen. Ik kon echt gesprekken starten met de mensen voor me.”

Een clubtour had hij nooit eerder gedaan, realiseerde André zich, hij was altijd gefocust op gróót. ‘’Maar daar in Zoetermeer voelde ik warmte en knusheid. Het ging even niet om het neerzetten van een enorme, spectaculaire show. In plaats daarvan gingen we terug naar waar het echt om gaat: muziek, verbinding en emoties delen. Daar wil ik meer van, besefte ik.”

Met deze tour, die hij samen doet met zijn eigen band, stapt de zanger uit zijn comfortzone. Uiteraard brengt André zijn eigen muziek ten gehore; zowel oudere nummers als materiaal van zijn laatste album Op Mijn Lijf Geschreven en ook nummers van zijn vader blijven in het repertoire. Maar denk bijvoorbeeld ook aan covers van zijn favorieten. Dat alles mogelijk is, maakt deze tour een droom die uitkomt

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Andre Hazes Jr. in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Andre Hazes Jr.

Foto Andre Hazes Jr. te André Hazes Jr. - 14/10 - Ahoy Foto Andre Hazes Jr. te André Hazes Jr. - 14/10 - Ahoy Foto Andre Hazes Jr. te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Andre Hazes Jr. te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Andre Hazes Jr. te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Andre Hazes Jr. te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 103 foto's van Andre Hazes Jr.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws