concert: Henge in De Nijverheid op DONDERDAG 27 JUNI 2024

  • Henge
    Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Henge
    Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
27 JUN
HENGE 20:30 uur De Nijverheid, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Henge
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Henge in De Nijverheid
Tickets Henge:
Weet waar je koopt!
do 27 jun
De Nijverheid, Utrecht
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Attentie aardlingen! U bent uitverkoren om op audiëntie te komen bij HENGE. Het buitenaardse collectief bezorgt het grauwe Manchester al een jaar of tien kleur op de wangen, maar stapt graag in zijn UFO om ook andere nederzettingen van een astronomische dosis vreugde te voorzien. Geen zorgen, deze aliens nemen geen wapens ter handen, maar binden de strijd tegen aardse ellende aan met springerige spacerock, synthpop en psychedelica. Inmiddels zijn bandleden Zpor, Goo, Grok and Nom graag geziene gasten op festivalweides binnen en buiten deze melkweg, maar ze passen ongetwijfeld ook uitstekend in het kleurrijke universum van De Nijverheid. Om met de woorden van HENGE te spreken: get a wriggle on! 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Nijverheid in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Nijverheid in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Henge in De Nijverheid plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Henge

Foto Henge te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Henge te Baroeg Open Air 2023 Foto Henge te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Henge te Baroeg Open Air 2023 Foto Henge te Metropolis Festival 2022 Foto Henge te Metropolis Festival 2022
 
Bekijk alle 15 foto's van Henge

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws