concert: Kovacs in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op ZONDAG 15 SEPTEMBER 2024

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
ZO.
15 SEP
KOVACS 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Kovacs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kovacs in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Kovacs:
Weet waar je koopt!
zo 15 sep
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 37,40

EXTRA INFORMATIE

Op zondag 15 september komt muziek tot leven in het Amsterdamse Bostheater en dit keer met het adembenemende optreden van: Kovacs! Haar rauwe en warme stemgeluid neemt je mee in muzikale verhalen.

Kovacs is een multi-talent wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te bewonderen zijn in haar kunst, mode en design. Deze veelzijdigheid voegt een extra dimensie toe aan haar optredens, waardoor je getuigt van een totaalervaring. Haar muziek belicht de contrasten tussen licht en donker en haar achtergrond en mysterieuze verleden zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar creaties.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kovacs in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag Foto Kovacs te Kovacs - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Motel Mozaique 2015 Foto Kovacs te Kovacs - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 -  TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws