concert: De Neven van Ed in Laurentz op ZATERDAG 22 JUNI 2024

ZA.
22 JUN
DE NEVEN VAN ED 20:00 uur Laurentz, Heemskerk
2024
Hoofdprogramma De Neven van Ed
Toegang € 14,50

EXTRA INFORMATIE

Golden Earring Tribute by De Neven van Ed
Op zaterdag 22 juni staan De Neven van Ed weer in Podium Laurentz! Na hun uitverkochte show van afgelopen december komen de Neven deze zomer de tent weer volledig op z’n kop zetten. Dit belooft echter een extra bijzondere avond te worden, want voor de allereerste keer spelen De Neven van Ed een speciale ’tribute’ avond met de grootste hits van de meest succesvolle rockband van Nederland: Golden Earring!

Naast alle bekende hits, waaronder ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’, ‘Going To The Run’,’Another 45 Miles’, ‘The Devil Made Me Do It’ en ‘Back Home’, zullen ook enkele minder bekende pareltjes uit het Earring-repertoire niet vergeten worden. Kortom, een feest der herkenning waar de energie vanaf spat! Golden Earring is helaas niet meer, maar De Neven van Ed brengen met deze avond een passend eerbetoon aan hun omvangrijke nalatenschap. Dit wil je niet missen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Laurentz in Heemskerk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Laurentz in Heemskerk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Neven van Ed in Laurentz plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]