concert: Pink Project in Mezz op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

  • Pink Project
    Pink Project - 27/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Pink Project
    Pink Project - 27/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
VR.
18 OKT
PINK PROJECT Jupiler Zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2024
Hoofdprogramma Pink Project
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pink Project in Mezz
Tickets Pink Project
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
vr 18 okt
Pink Project
Mezz, Breda
€ 28,50
vr 18 okt
Pink Project
Mezz, Breda
€ 28,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al ruim een kwart eeuw weet Pink Project the Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in theaters en op poppodia. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow én indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Door kenners en critici wordt de Haagse groep gezien als een van ’s werelds beste tributebands. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot ‘The Dark Side of The Moon’ en ‘Wish You Were Here’: niets is de band te gek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Mezz in Breda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pink Project in Mezz plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pink Project

Foto Pink Project te Pink Project - 10/07 - Zuiderparktheater Foto Pink Project te Pink Project - 27/08 - Zuiderparktheater Foto Pink Project te Zuiderpark Live: Pink Project - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Pink Project te Zuiderpark Live: Pink Project - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Pink Project te Zuiderpark Live: Pink Project - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Pink Project te Pink Project - 27/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 43 foto's van Pink Project

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws