concert: The Smiths Presumably in ECI Cultuurfabriek op VRIJDAG 17 JANUARI 2025

VR.
17 JAN
THE SMITHS PRESUMABLY 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2025
Hoofdprogramma The Smiths Presumably
Toegang 20,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Smiths Presumably. De Belgische band, met Limburgse roots, heeft nota bene in het Verenigd Koninkrijk een ijzersterke podiumreputatie opgebouwd.

In de bakermat van The Smiths brengen ze de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 zoals This Charming Man, Bigmouth Strikes Again, Girlfriend In A Coma en There Is A Light That Never Goes Out voor uitverkochte zalen weer tot leven.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs het grootste muurbloempje aan het dansen brengt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Smiths Presumably in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten