concert: Celebrating Amy in ECI Cultuurfabriek op VRIJDAG 25 OKTOBER 2024

VR.
25 OKT
CELEBRATING AMY 19:30 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
Hoofdprogramma Celebrating Amy
Toegang 22,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Amy Winehouse Tribute

Celebrating Amy is de Nedelandse Amy Winehouse Tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Celebrating Amy in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals