event: 90'S NOW in Laurentz op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • 90'S NOW
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © René Obdeijn
  • 90'S NOW
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © René Obdeijn
ZA.
18 MEI
90'S NOW 20:00 uur Laurentz, Heemskerk
2024
Hoofdprogramma 90'S NOW
Toegang €17,50

EXTRA INFORMATIE

So tell me what you want, what you really, really want! Na het succes van afgelopen najaar keert De Enige Echte op 18 mei terug in Podium Laurentz!

90’S NOW is al meer dan tien jaar dé ultieme dubbeldikke hitshow bomvol classics uit de jaren ’90! Onder aanvoering van swingende stuiterbal en Telekid pur sang Gary Global mixen de 90’S NOW DJ-crew hits en parels aan, door en na elkaar! Van boybands tot eurodance, happy hardcore tot Golden Age hiphop: alles passeert de revue.

Dus gel die haartjes, vlecht de vlechtjes en trek je Nikes aan; 90’S NOW neemt je mee terug naar de tijd dat écht alles kon. Van vage commercials tot een gigantische Flippo’s en een nóg grotere Game Boy, niks is te gek. Dus kom, en dans de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Laurentz in Heemskerk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Laurentz in Heemskerk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 90'S NOW in Laurentz plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van 90'S NOW

Foto 90'S NOW te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto 90'S NOW te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 2 foto's van 90'S NOW

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals