concert: Disco Soul Train ft. Iva Wonder in Het Bolwerk op ZATERDAG 02 NOVEMBER 2024

ZA.
02 NOV
DISCO SOUL TRAIN FT. IVA WONDER 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Toegang VVK € 18/ Deur € 21

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Zin om een avondje te swingen?
Met deze Disco Soul Train-show maakt zanger Iva Wonder samen met zijn DJ en danseressen echt een feest, waarin de grootste disco hits voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan The Trammps, Kool & The Gang, Tavares, Jackson 5, The Whispers, McFadden & Whitehead en meer! Deze te gekke show brengt je weer helemaal terug naar de hoogtijdagen van de disco.
Iva Wonder is bekend van het programma op SBS6 ‘The Tribute - Battle Of The Bands’. Hij was in 2022 één van de finalisten met een Stevie Wonder tribute. Iva zit al heel lang in het entertainment en heeft ook hits op zijn naam staan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Disco Soul Train ft. Iva Wonder in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]