concert: Schirenc Plays Pungent Stench + Bodyfarm in Nobel op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

  • Bodyfarm
    Dynamo MetalFest 2015
    © Wendy Jacobse
  • Schirenc Plays Pungent Stench
    Faster and Louder 2018
    © Jarka van der Velden
VR.
20 SEP
SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH + BODYFARM Grote Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Voorprogramma Bodyfarm
Toegang Regular Ticket: € 20,00
Last Minute Ticket (indien beschikbaar): € 22,50

EXTRA INFORMATIE

Tijdens deze double-bill speelt de Oostenrijkse gistarist Schirenc metalklassiekers van zijn legendarische band: Pungent Stench. Ook het Nederlandse Bodyfarm knalt deze avond hun genadeloze death metal de zaal in. Maak je klaar voor een avondje headbangen!

SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH
Schirenc is mede-oprichter, gitarist en zanger van de legendarische old school death metalband Pungent Stench, en speelt deze avond uitsluitedend materiaal van de eerste drie Pungent Stench albums.

BODYFARM
Bodyfarm is een Nederlandse death metalband en werd in 2009 opgericht. De band heeft inmiddels als vijf albums uitgebracht, met ‘Ultimate Abomination’ uit 2023 als meest recente wapenfeit. De bandleden hebben een sterke voorliefde voor thema’s als oorlog en geschiedenis, wat vaak wordt weerspiegeld in hun teksten en albumcovers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Schirenc Plays Pungent Stench + Bodyfarm in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Schirenc Plays Pungent Stench, Bodyfarm

Foto Schirenc Plays Pungent Stench te Faster and Louder 2018 Foto Schirenc Plays Pungent Stench te Faster and Louder 2018 Foto Schirenc Plays Pungent Stench te Faster and Louder 2018 Foto Bodyfarm te Baroeg Open Air 2016 Foto Bodyfarm te Dynamo MetalFest 2015 Foto Bodyfarm te Baroeg Open Air 2016
 
Bekijk alle 3 foto's van Schirenc Plays Pungent Stench
Bekijk alle 6 foto's van Bodyfarm

Gerelateerd nieuws