concert: Skroetbalg in Nobel op ZATERDAG 01 JUNI 2024

ZA.
01 JUN
SKROETBALG Kleine zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Skroetbalg
Toegang Regular Ticket: € 20,00
Kallem An - Last Minute: € 22,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De mannen van Skroetbalg (Drents voor 'opschepper' of 'pocherd') bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto's, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie.

Skroetbalgs gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.

Na een vliegende start in het tweede coronajaar, met een handvol shows op o.a. Sjock Fest, een demo release, cd release en een fikse lading airplay, is Skroetbalg hongerig (en dorstig) naar meer! Nederland, België en Duitsland worden loeihard aangedaan en er komen nóg meer releases aan. Wees klaar voor Skroetbalg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Skroetbalg in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals