concert: Dirty Sound Magnet in Nobel op VRIJDAG 10 MEI 2024

VR.
10 MEI
DIRTY SOUND MAGNET Kleine zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Dirty Sound Magnet
Toegang Regular Ticket: € 17,-
Last Minute Ticket (indien beschikbaar): € 19,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dirty Sound Magnet rockt de seventiesvibes, maar hun sound is allesbehalve ouderwets. Ze halen inspiratie uit alles; van moderne kunst tot de nieuwste beats én natuurlijk van de rocklegendes van vroeger. Hun lange jams nemen je mee op reis, van diepe trans tot rauwe gitaaruitbarstingen.

In 2017 dropte de band haar eerste album Western Lies, dat als een bom insloeg in de Europese psychrock-scene. Dit was het startschot van een Europese tour die drie jaar duurde. Nu zijn ze terug met meer energie, een nog vettere live-show en nieuwe tracks, klaar om de Europese podia te veroveren. Hoe het klinkt? Als de funky grooves van Led Zeppelin, de rauwe energie van Iggy Pop en de mystiek van The Doors, gecombineerd met psychedelische invloeden van de moderne Tame Impala en King Gizzard. Én natuurlijk de skills van een band met meer dan 500 shows op hun naam. Maar toch, het échte gevoel van Dirty Sound Magnet, dat moet je live ervaren. Mis het niet!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dirty Sound Magnet in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals