concert: Pat Smith in Rotown op DONDERDAG 06 JUNI 2024

  • Pat Smith
    Live on The Beach 2019 - Zaterdag
    © Marc de Jong
  • Pat Smith
    Live on The Beach 2019 - Zaterdag
    © Marc de Jong
DO.
06 JUN
PAT SMITH 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Pat Smith
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pat Smith in Rotown
Tickets Pat Smith:
Weet waar je koopt!
do 06 jun
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Pat Smith is een bekend gezicht als de frontman van de Haagse band Splendid, maar ook als solo-artiest brengt hij het zonnetje naar je luidsprekers. Smith is zanger, songwriter, producer, en daar bovenop ook nog eens nachtburgemeester van Den Haag. In zijn muziek deelt hij zijn perspectief op de wereld, waarin hij inspiratie haalt uit alle hoeken – van Afrikaanse samenzang tot Westerse clubmuziek. Zijn levendige producties bevatten wilde samples, elektronische beats en akoestische instrumentatie om Pat’s rauwe vocalen te ondersteunen. Zijn muziek danst ergens op de lijn tussen alternative, hip-hop, pop & (elektronische) ska.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pat Smith in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pat Smith

Foto Pat Smith te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Pat Smith te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Pat Smith te Live on The Beach 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Pat Smith

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws