concert: Yowl in Podium 't Beest op ZONDAG 19 MEI 2024

  • Yowl
    London Calling #2 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Yowl
    London Calling #2 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
19 MEI
YOWL Grote Zaal, 15:30 uur Podium 't Beest, Goes
2024
Hoofdprogramma Yowl
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yowl in Podium 't Beest
Tickets Yowl:
Weet waar je koopt!
zo 19 mei
Podium 't Beest, Goes
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Alsof een heldere Shane McGowan voor een dronken huisband staat - YOWL's melodische postpunk beweegt zich van sleazy indie naar humeurige zwijmelballads en weer terug. De band bracht vorig jaar hun debuutalbum Milksick uit dat de meest uiteenlopende recensies kreeg - een teken dat de band in ieder geval de nodige reacties uitlokt. Net zo uiteenlopend zijn de namen die in diezelfde recensies genoemd worden, van MC5 en Talking Heads tot Parquet Courts, Foo Fighters, The Pink Fairies en Robert Lloyd’s Nightingales. YOWL deed eerder al supports van o.a. Sports Team en Squid, en is regelmatig onderdeel van de AF Gang parties georganiseerd door IDLES.

YOWL stond inmiddels op grote indie-festivals als Pitchfork’s Avant Garde, All Points East en London Calling Amsterdam, en kreeg de handen van bladen als DIY, NME en Loud & Quiet op elkaar. 'Sonically impossible to pin down' schreef DIY, en dat zou eigenlijk al genoeg moeten zijn om de band uit komen te komen checken deze zondagmiddag!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium 't Beest in Goes. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium 't Beest in Goes? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yowl in Podium 't Beest plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Yowl

Foto Yowl te Left of the Dial 2023 Foto Yowl te Left of the Dial 2023 Foto Yowl te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Yowl te Left of the Dial 2023 Foto Yowl te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Yowl te London Calling #2 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Yowl