concert: Sextile in EKKO op WOENSDAG 15 MEI 2024

  • Sextile
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
WO.
15 MEI
SEXTILE 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Sextile
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sextile in EKKO
Tickets Sextile:
Weet waar je koopt!
wo 15 mei
EKKO, Utrecht
€ 15,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sinds hun opkomst in 2015 heeft Sextile de underground van Los Angeles op zijn kop gezet met synth-geïnjecteerde, opstandige postpunk met EBM-invloeden. Het trio sleept elk publiek dat ze voor zich krijgen mee in donkere en dansbare shows, die onvermijdelijk eindigen in een onvergetelijke muzikale climaxen. De band werd opgericht door frontman Brady Keen en drummer Melissa Scaduto, en ondanks een tumultueuze geschiedenis met wisselende bandleden en het tragische verlies van gitarist Eddie Wuebben in 2019, brachten ze in in 2023 hun nieuwe goed ontvangen album ‘Push’ uit. Na optredens in Vera en op het nieuwe Nijmeegse festival Zeitgeist vorig jaar, komen ze in 2024 voor hun enige Nederlandse clubshow naar ons podium op de Bemuurde Weerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sextile in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sextile

Foto Sextile te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Sextile te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Sextile te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Sextile te Grasnapolsky zondag 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Sextile

Gerelateerde festivals