concert: Mark Lettieri Group in Boerderij op VRIJDAG 19 JULI 2024

VR.
19 JUL
MARK LETTIERI GROUP CreativeColors Zaal, 19:30 uur Boerderij, Zoetermeer
2024
Hoofdprogramma Mark Lettieri Group
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mark Lettieri Group in Boerderij
Tickets Mark Lettieri Group:
Weet waar je koopt!
vr 19 jul
Boerderij, Zoetermeer
€ 29,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse gitarist Mark Lettieri is bekend van jazzfusioncollectief Snarky Puppy en The Fearless Flyers, maar hij houdt er ook nog een solocarrière met eigen band op na met onder anderen basgitarist Wes Stephenson en drummer Jason ‘JT’ Thomas. Ze combineren elementen uit de prog(jazz)rock van de jaren zeventig met funky riffs & ritmes.

Mark is bedreven in een groot aantal stijlen van soepele funkjazz-begeleiding tot scheurende rocksolo’s. Met Snarky Puppy won Lettieri vier Grammy Awards. Daarnaast speelde hij bij bekende artiesten als David Crosby, Erykah Badu, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Lupe Fiasco, Snoop Dogg, Bilal, N’Dambi, Lalah Hathaway en Pat Boone.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Boerderij in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Boerderij in Zoetermeer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mark Lettieri Group in Boerderij plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]