concert: The Magnetic Fields in TivoliVredenburg op WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2024

WO.
11 SEP
THE MAGNETIC FIELDS Hertz, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma The Magnetic Fields
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Magnetic Fields in TivoliVredenburg
Tickets The Magnetic Fields
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
wo 11 sep
Dawn Landes
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 18,05
wo 11 sep
The Magnetic Fields
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 37,34

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse indieband The Magnetic Fields komt hun veelgeprezen driedubbelalbum 69 Love Songs (1999) integraal spelen, verspreid over twee avonden. Op 69 Love Songs trekken The Magnetic Fields alles uit de kast, zowel wat het aantal instrumenten betreft als het aantal stijlen: country, synthpop, free jazz – alles komt voorbij. Met dank aan de muzikaliteit van frontman Stephin Merritt, die deze avonden aantreedt met de originele leden Sam Davol en Shirley Simms, vergezeld door Chris Ewen en Anthony Kaczynski. Een betere manier om het 25-jarig jubileum van 69 Love Songs te vieren is er niet!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Magnetic Fields in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan