concert: Ozric Tentacles in TivoliVredenburg op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

VR.
20 SEP
OZRIC TENTACLES Pandora, 19:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Ozric Tentacles
Voorprogramma Silas & Saski
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ozric Tentacles in TivoliVredenburg
Tickets Ozric Tentacles:
Weet waar je koopt!
vr 20 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 27,28

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Engelse band Ozric Tentacles brouwt al meer dan veertig jaar een psychedelische cocktail van instrumentale progrock, electronica, dub, ambient en jazzfusion, met spacerockband Gong als een van de inspiratiebronnen. Aan het hoofd staat nog steeds oprichter en enig vast bandlid Ed Wynne, onder wiens leiding Ozric Tentacles ondanks alle veranderingen in de muziekwereld altijd een volstrekt eigen koers is blijven varen. In 2023 verscheen hun zeventiende studioalbum Lotus Unfolding (2023). Let op: de support vanavond is het duo Silas & Saski, ofwel de toetsenist en fluitiste van Ozric Tentacles!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ozric Tentacles in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen