concert: Hiromi's Sonicwonder in TivoliVredenburg op ZONDAG 13 OKTOBER 2024

  • Hiromi
    Night of The Proms 2013
  • Hiromi
    Night of The Proms 2013
ZO.
13 OKT
HIROMI'S SONICWONDER Grote Zaal, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Hiromi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hiromi's Sonicwonder in TivoliVredenburg
Tickets Hiromi's Sonicwonder:
Weet waar je koopt!
zo 13 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 39,34 - 48,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Japanse toetsenist/componist Hiromi en haar band mixen op virtuoze wijze jazz, rock, fusion, klassiek, funk en post-bop. Hiromi begon al op haar achtste met jazzpiano spelen en op haar zeventiende trad ze op met fusionlegende Chick Corea. Op haar nieuwe album Sonicwonderland (2023) speelt Hiromi behalve piano ook analoge synthesizer en elektrische piano – het resultaat is een verzameling funky grooves met een knipoog naar retrovideogamemuziek. Verwacht een energieke show, met een hele mond vol aan stijlen, van een unieke muzikant!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hiromi's Sonicwonder in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Hiromi

Foto Hiromi te Night of The Proms 2013 Foto Hiromi te Night of The Proms 2013 Foto Hiromi te Night of The Proms 2013 Foto Hiromi te Night of The Proms 2013 Foto Hiromi te Night of The Proms 2013 Foto Hiromi te Night of The Proms 2013
 
Bekijk alle 8 foto's van Hiromi

Leden die hier naar toe gaan